Portret de candidat: Petru Dorofteiu- candidatul PRO România la Primăria Bălușeni

Petru Dorofteiu este candidatul PRO România la Primăria comunei Bălușeni. În vârstă de 50 de ani, acesta este în prezent consilier superior la Institutia Prefectului județului Botosani.

De-a lungul timpului, Petru Dorofteiu a lucrat la șef Birou contabilitate la Primăria comunei Bălușeni. 

Căsătorit, cu doi copii, este de profesie economist și are o o experiență în administrația publică de 21 de ani (din care 16 ani în cadrul Primariei Bălușeni).

A contribuit la implementarea, derularea și finalizarea unor proiecte importante de asfaltare drumuri comunale, extindere rețea de apă și canalizare, construire poduri, construirea a două cămine culturale, proiecte de economie socială, achiziția de utilaje ce sunt folosite la transportul pietrișului pe drumurile comunale și la deszapezirea lor.

Candidează pentru a apropia Primaria de locuitorii comunei și pentru a iniția și a duce la bun sfârșit proiecte legate de infrastructură, extinderea rețelei de de apă și canalizare, de educație, sănătate și asistență socială, de construirea rețelei de gaz. Dorește ca locuitorii din toate satele comunei Baluseni să aibă un trai mai bun. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *