Cosmin Andrei: E inadmisibil că primarul Flutur a așteptat finalul de campanie electorală ca să aprobe achiziția de materiale sanitare, ceea ce noi am cerut cu o lună înainte de începerea școlii

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, acuză faptul că propunerea sa de alocare de fonduri din Consiliul Local pentru achiziția de materiale sanitare în școli a fost aprobată abia după începerea școlii. El spune că primarul Cătălin Flutur a așteptat finalul de campanie electorală ca să pune pe ordinea de zi a ședinței acest proiect.

Am reușit să-l determinăm pe primarul Flutur să revină din campania electorală și să aprobe solicitarea mea și a colegilor de la PSD din Consiliul Local de alocare a fondurilor pentru dotarea școlilor din Botoșani cu materiale sanitare pentru protejarea copiilor de COVID. E inadmisibil că primarul Flutur a așteptat finalul de campanie electorală ca să aprobe, ceea ce noi am cerut cu o lună înainte de începerea școlii. E strigător la cer că părinții au trebuit să bage mâna în buzunar ca să le cumpere copiilor materiale sanitare pentru a se putea duce la școală. Împreună cu colegii mei de la PSD din Consiliul Local am venit cu o propunere de rectificare bugetară prin care să se asigure sprijin pentru instituțiile de învățământ din municipiul Botoșani prin achiziția de mobilier școlar individual, măști de protecție, dezinfectanți, materiale sanitare, lămpi UV, echipamente IT și alte lucruri de care au nevoie elevii și profesorii în această perioadă de pandemie”, a precizat Cosmin Andrei.

Potrivit viceprimarului, în bugetul municiplității există fonduri pentru astfel de achiziții, întrucât a propus în luna februarie alocarea a 973.000 de lei pentru acordarea de vouchere în vederea achiziționării de rechizite pentru copiii din municipiul Botoșani astfel încât să se reducă abandonul școlar.

One thought on “Cosmin Andrei: E inadmisibil că primarul Flutur a așteptat finalul de campanie electorală ca să aprobe achiziția de materiale sanitare, ceea ce noi am cerut cu o lună înainte de începerea școlii

  1. Fumacios de dunhill, la fel ai fi facut si tu. sunteti niste ipocriti , TOTI (psd, pnl, pmp, alde, etc). farisei care s-au trezit dupa 4 ani si mai vreti putina tihna pe banii contribuabililor. Jigodii politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *