FOTO! Ludovic Orban: Guvernul va colabora cu administrațiile locale din județul Botoșani pentru toate proiectele importante de dezvoltare ale comunităților locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că prezența sa la Botoșani este o garanție a faptului că Guvernul va colabora cu administrațiile locale din județul Botoșani și toate proiectele importante  de dezvoltare ale comunităților locale.Orban a mai spus că în cadrul discuțiilor, vor fi abordate diferite subiecte care țin de viitorul exercițiu funanciar al Uniunii Europene  și de ce proiecte urmează să obțină finanțare din fonduri europene, din cele peste 80 miliarde lei care vor fi la dispoziția României în următorii ani.

În altă ordine de idei, liderul PNL a precizat că susține candidatura lui Costel Șoptică pentru președinția Consiliului Județean și candidatura lui Cătălin Flutur pemtru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Județul Botoșani are nevoie de o schimbare de paradigmă, are nevoie de un președinte de Consiliu Județean care să fie cu obiective de dezvoltare economică, care să urmărească atragerea de investiții, creșterea de investițiilor publice, crearea de locuri de muncă”, a spus Orban.

Premierul Lodovic Orban s-a aflat sâmbătă, la Botoșani, într-o vizită electorală. El s-a întâlnit cu primarii, consilierii județeni, consilierii locali ai PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *