FOTO Emoționant! Gestul care te lasă fără cuvinte făcut de elevii unei clase din Botoșani

Elevii clasei a-11-a D de la Colegiul Național „Grigore Ghica Vv” Dorohoi au dat dovadă de mărinimie și au făcut un gest emoționant pentru o copilă. Aceștia au ales să participe la campania „Un ghiozdan pentru un zâmbet. Ajută un copil necăjit să meargă la școală”, desfășurată de Simona Elena și au pus ban cu ban astfel încât să cumpere un ghiozdan cu rechizite pentru o copilă.

Am primit un ghiozdan mai special cumparat din economiile unor copilași din clasa a-11-a D al Colegiul Național Grigore Ghica Vv Dorohoi la inițiativa unei fetiței pe nume Amalia Elena Ignat pe care o felicit din toata inima și îi urez succes in toate mai ales că vrea sa-mi urmeze exemplul și să ajute mai departe și ea pe cei nevoiași. Multumesc copilași pentru implicarea voastră și exemplul pe care il dati si altor copii. Multumesc părinților și profesorilor pe care i-am avut și eu drept exemplu în liceul ,,Grigore Ghica Vv,, Dorohoi pentru educația primită.”, a spus Simona Elena.

Ghiozdanul plin cu rechizite noi și toate cele necesare a ajuns la o fetiță modestă pe nume Bianca din satul Baranca, comuna Cristinesti, județul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *