Se deschide Punctul de lucru Permise și Înmatriculări Auto de la Dorohoi. Vezi orarul de funcționare și activitățile care vor fi organizate!

serviciul de permise si inmatriculari auto BotosaniÎncepând cu data de 22 Septembrie 2020, devine operațional la Dorohoi Punctul de lucru secundar al Serviciului Punlic Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pentru a permite accesul mai facil al cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor, anunță printr-un comunicat Cancelaria prefectului Botoșani. Sediul este situat pe strada Grigore Ghica, nr. 37 și va funcționa săptămânal, în zilele de marți și joi, după cum urmează:
– Marți 9.30-13.30- preluare documente
–            14.00-15.00- eliberare documente
– Joi 9.30- 13.30- preluare documente
–        14.00-15.00- eliberare documente
În locația mai sus menționată vor fi organizate activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de :  înmatriculare permanentă a vehiculelor; transcrierea transmiterii dreptului de proprietate a vehiculelor; emitere duplicat certificat de înmatriculare ( pierdere, furt, deteriorare); emitere certificat de înmatriculare ca urmare a modificării unor date despre proprietar sau vehicul, schimbare număr de înmatriculare; eliberare placi înmatriculare pierdute, deteriorate, furate, suplimentare; pastrare combinație număr înmatriculare; radiere vehicul; autorizație provizorie pentru circulație; eliberarea documentelor emise și a plăcilor de înmatriculare
Aducem la cunoștința faptul ca contravaloarea certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie se achita la CEC BANK, Posta Romană ( mandat Postal), virament bancar etc.
Documentele preluate vor fi eliberare în următoarea zi lucrătoare din aceasta locație”, se mai arată în informarea trimisă de Cancelaria prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com