FOTO Ți se rupe inima! Patru copii din Botoșani au nevoie de ajutor pentru a-și înmormânta tatăl

Ioan Raileanu, bărbatul din satul Havarna, comuna Havarna, căruia Simona Elena i-a construit o locuință, a murit împăcat, cu gândul că cei patru copii ai săi si nepotii vor avea un acoperiș deasupra capului.  Din păcate, nu a mai apucat să se bucure alături de ei.
Prima s-a dus mama- Simona Toma, în luna februarie 2020. Pe urma bunica, care nu are decât două zile de la înmormântare. Astăzi, 17 septembrie, a încetat din viață Ion Raileanu după o luptă grea cu cancerul si grele suferințe.   
Ioan Raileanu este depus la Capela din Baseu satul Havarna.

Copilasii lui Ioan Raileanu au nevoie mai mult ca oricand de ajutorul nostru sa-și îngroape tatăl creștinește neavând cele necesare înmormântării. Orice ajutor conteaza pentru ei și și de aceea va rog sa donați în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Gheorghe Andrianu: RO56BTRLEURCRT0551667401 EUR si RO09BTRLRONCRT0551667401 LEI, Cod SWIFT BTRLRO22. Am incercat cu ajutorul d-voastra, de cand i-am descoperit- aprilie 2020, sa le schimb viata lui Ioan Raileanu-bolnav de cancer și copilasilor alaturi de Ghiță Andrianu cel care i-a primit în casuta lui care stătea sa se dărâme. Aflasem atunci că mama lor- Simona Toma, murise tot de cancer in luna februarie a anului curent si copilasi abia trecusera peste asta. Le-am construit cu ajutorul d-voastră o casă în cea mea grea perioada de Covid 19, am mers la Spital de nenumarate ori cu Ioan pentru investigații și tratament, am reusit și l-am dus la comisia medicala de handicap, unde a obținut gradul 2 de handicap și un ajutor bănesc. Am reusit impreuna cu Florentina – fata cea mare, să facem actele de plasament pentru Cosmin de 12 ani și 14 ani ca sa nu ramana copilași pe drumuri și să rămână în tutela ei în cazul în care Ioan va pleca de lângă ei.  Inclusiv i-am convins sa se căsătorească sa poata lua copilași în plasament. Am dus o luptă grea, una care a meritat deoarece vad copilasi uniti și impreuna. Va rog sa nu ma dezamăgiți și să le fiti alaturi sa-si poata îngropa tatăl creștinește cu cele necesare”, a spus Simona Elena.

Pentru orice relatii sau orice ajutor sunați la numarul de telefon
0040762325673 Simona Elena sau Florentina Roboschi tel: 0040756477936

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *