Mihaela Huncă, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani: Mă voi ocupa cu prioritate de drumul județean strategic neglijat ani la rândul

Mihaela Huncă, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani: “Mă voi ocupa cu prioritate de drumul județean strategic neglijat ani la rândul.Voi trece de urgenţă la reabilitarea drumurilor judeţene care acum arată ca după bombardament!  Infrastructura modernă este vitală pentru creşterea economică, și implicit pentru bunăstarea oamenilor”. 

”Nu mă feresc să spun că Botoșaniul pare un județ complet uitat și marginalizat de către conducerea de la București. Putem spune acest lucru dacă vorbim de drumurile naționale care străbat județul, aveţi exemplu acel drum nenorocit Târgu-Frumos Botoșani care de vreo 5 ani de zile este reparat doar cu minciuni și promisiuni. Cum putem spune însă că ne-a uitat Bucureștiul atunci când vorbim de drumurile județene? Nu se știe oare că peste 60 la sută dintre drumurile județene sunt într-o starea rea, dacă nu deplorabilă? Nu va veni nimeni să ne repare și să ne refacă drumurile dacă noi nu suntem în stare. De aceea, în primul rând mă  voi ocupa de drumul județean strategic, neglijat ani la rândul de conducerea consiliului județean”, a declarat Mihaela Huncă
În perioada premergatoare campaniei electorale se mai peticeste o bucata de drum si se mai toarnă Un pic de asfalt pe ici pe colo, să vadă lumea ca se lucrează. Oamenii s-au săturat. Pro România crede cu tărie că problema drumurilor, infrastructura trebuie să fie o preocupare zilnică a administrației județene.
“Oamenii care au ajuns la capătul răbdării ne spun că acum este nevoie de o schimbare, Este nevoie de Pro România pentru că trebuie voinţă şi pricepere şi este nevoie de oameni competenți să facă proiecte. Am stat de vorbă cu  oamenii din  Hlipiceni, Todireni, Sulița, Lunca, de exemplu. Oameni disperați care ne-au rugat să facem ceva pentru că s-au săturat de minciunile de până acum. De ani de  zile în afară de plombări nu am văzut nimic.  Vom avea în vedere atragerea de fonduri pentru modernizarea și întreținerea tuturor drumurilor județene din Botoșani, extinderea rețelelor de gaz, apă și canal. Vă dați seama că în secolul 21 și mai ales în această perioadă de pandemie în care igiena corespunzătoare ne poate salva viața, vorbim de localități întregi care nu au apă curentă și gaz în gospodării? Ce să mai spunem despre școli cu toalete în fundul curții și fără apă curentă la robinete? Aceste lucruri trebuie să se schimbe, iar Pro România o va face cu siguranță”, precizează candidatul Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani Mihaela Huncă.

Sursa: comunicat Pro România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *