FOTO Accident mortal din cauza unei… glume proaste. Un tânăr de 26 de ani a murit

Un accident mortal a avut loc azi-noapte în Ilva Mică, în județul Bistrița Năsăud. Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața. Cel care a condus mașina ar fi vrut să facă o glumă. Dar aceasta s-a terminat prost, la 200 de metri de locul din care au pornit.

Marius, un tânăr de 23 de ani, din Ilva Mică, a luat aseară mașina surorii sale și a pornit la drum, deși nu avea permis de conducere. L-a luat în mașină și pe Dorin, un vecin de pe aceeași ”uliță”, cu trei ani mai mare decât el.

Ar fi vrut să meargă să-și ia țigări, așa că au pornit pe direcția spre Feldru.

La nici 200 de metri de locul din care au pornit, mașina s-a înfipt într-un stâlp și apoi s-a răsturnat. Dorin a murit pe loc, iar Marius a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost resuscitat minute în șir, scrie Bistrițeanul.

Gura satului vorbește că Marius ar fi și consumat alcool înainte de a se urca la volan. Și că, știind că Dorin se teme de viteză, a vrut să-i facă o glumă. Așa că ar fi apăsat pedala de accelerație, iar gluma s-a terminat prost.

Marius tocmai fusese detașat la Mangalia. E electrician CFR. Cine știe, o fi sărbătorit! E clar că e vorba de teribilism. Lumea vorbește că ar fi și băut. Și așa se spune, că ar fi vrut să-l sperie puțin pe Dorin, că se știa că îi e frică de viteză. Exact ce a fost, nu se știe. Noi ne mirăm cum a putut prinde așa viteză, la 200 de metri de locul de unde au pornit” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea.

Din cauza rănilor suferite, Marius nu a putut fi testat alcoolscopic.

Tânărul de 23 ani din Ilva Mică a ajuns în UPU în comă, cu stop cardio-respirator resuscitat, prezintă multiple traumatisme și edem cerebral difuz in urma accidentului rutier. A rămas internat în Secția Anestezie-Terapie intensivă – Neurochirurgie și este in stare critică, din păcate” a transmis Camelia Strungari, purtătoarea de cuvânt a SJUB.

Dorin Daniel Moldovan, tânărul care a decedat, avea 26 de ani, împliniți în luna mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *