FOTO Sute de copii au primit ghiozdane cu rechizite în cadrul campaniei ”Un ghiozdan pentru un zâmbet”. Simona Elena: Sunteți conștienți de câtă fericire ați dăruit acestor copii?

Sute de copii din Botosani, Suceava, Iași, Darabani au primit, la început de an școlar, câte un ghiozdan cu rechizite, dar și îmbrăcăminte și încălțăminte, în cadrul campaniei „Un ghiozdan pentru un zâmbet. Ajută un copil necăjit să meargă la școală” demarată de polițista de frontieră din Botoșani Simona Elena.

Saracia si neputinta nu v-o pot descrie in cuvinte, dar va intreb? Sunteti conștienți de câtă fericire ați daruit acestor copii prin aceasta campanie organizată de mine- în care copilașii nevoiași au primit ghiozdane noi pentru scoala pline cu rechizite noi, hainute, papucei și tot ce era necesar?  Am văzut lacrimi, am vazut zâmbete și am vazut speranță… Copilasii stiu ca viitorul lor sta in aceste ghiozdane, in scoala, iar educația rămâne singura cale de-a scăpa de sărăcie în viitor și s-au bucurat de ceea ce au primit. Va multumesc oameni cu sufletul mare! Peste 350 de ghiozdane am împărțit în aceste zile copilasilor și am adus zâmbete în acest nou an școlar 2020, considerat că fiind cel mai greu datorita COVID19. Sute de zâmbete și vise împlinite cu ajutorul vostru”, a transmis Simona Elena.

Dacă vrei să te alături campaniilor de ajutorare desfășurate de Simona Elena  o poți suna: 0040762225673.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *