Roxana Florentina Țurcanu (ALDE): Botoșănenii își cunosc aleșii locali doar din presă, căci nu i-au văzut niciodată pe străzile lor în cei patru ani de mandat

Municipiul Botoșani, septembrie 2020, Străzile Crinilor, Grigore Antipa, Cernavodă, Cireșoaia, Drumul Tătarilor, Gheorghe Hasnaș, Popa Șapcă, Cernavodă, Aleea Nicolae Leon, 

Domnule primar, domnilor viceprimari, stimați consilieri locali, mă ambiționez să prezint străzile neștiute și neumblate ale orașului nostru, pentru a demonstra în imagini nepăsarea autorităților locale. După ce zilnic am luat la pas împreună cu echipa ALDE, străzile municipiului și am dialogat cu oamenii din fiecare zonă a orașului, mă întreb asemeni lor, încotro ne îndreptăm?! Avem un consiliu local format din 23 de consilieri, dintre care doi cu statut de viceprimar și alături de ei un primar ales. Surprinzător sau nu, dar botoșănenii își cunosc aleșii locali doar din presă, căci nu i-au văzut niciodată pe străzile lor în cei patru ani de mandat. Cât despre interacțiunea cu  cei aflați la conducerea primăriei, oamenii au înțeles că o audiență o dată pe lună, este deja prea mult.

Stimați aleși locali, vă întreb cu respect, ați avut vreodată mustrări de conștiință că ați promis botoșănenilor condiții mai bune de trai și n-ați făcut nimic în acest sens? V-ați simțit vreodată rușinați de circul interminabil din consiliul local? Vă simțiți mândri că PNL-ul și PSD-ul v-au propus din nou pe listele electorale, deși sunteți conștienți că n-aveți niciun merit pentru asta? Credeți că  în următorul mandat veți putea să vă rupeți din timpul prețios, pentru a lua la pas municipiul nostru și a-i descoperi deficiențele? Vă veți face timp să stați de vorbă cu cetățenii municipiului?

Priviți imaginile! Sunt nouă străzi uitate de lume, locuite de botoșăneni, de oameni cărora le-ați promis asfalt și utilități și pe care i-ați uitat după ce le-ați cules votul. Este timpul faptelor concrete, căci botoșănenii sunt sătui de promisiuni!

Cu deosebită considerație, Roxana Florentina Țurcanu

Candidat ALDE la Primăria municipiului Botoșani

Material realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *