Botoșănean „apărat” în scandalul cu soția de o vedetă din România. „Nu-ți speli rufele în afara casei”

Actorul George Burcea, originar din Botoșani, le-a cucerit pe femeile din „Ferma. Orășeni vs Săteni”, acolo unde este concurent. Botoșăneanca Viviana Sposub și Anna Lesko îl laudă că muncește mult și îi iau apărarea în disputa cu fosta soție, Andreea Bălan.

În seara aceasta, de la ora 22.30, pe PRO TV, se vor auzi comentarii dure la adresa Andreei Bălan. Cea care îi sare la gât, apărându-l pe George Burcea, este Anna Lesko. Deși recunoaște că, personal, nu a avut nimic de împărțit cu ea, văzându-se doar la câteva concerte unde s-au salutat și nimic mai mult, Anna îi critică dur comportamentul: „Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat ea, în cadrul unei discuții cu Viviana Sposub.

Cele două recunosc că îl plac foarte mult pe George, care „muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com