Comuna Cristești va fi inclusă în Zona Metropolitană Botoșani. Lucian Borfotină: Sunt convins că domnul Cătălin Flutur, pe care îl susțin cu toată încrederea, va fi votat pe 27 septembrie

Cătălin Flutur, primarul Municipiului Botoșani, și Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, au pus la punct proiectul de extindere a Zonei Metropolitane Botoșani, astfel încât din aceasta să poată face parte și comuna Cristești.

În viziunea mea, Zona Metropolitană va fi un instrument foarte important pentru atragerea de fonduri europene în perioada următoare. Vom face această structură eficientă, în beneficiul tuturor unităților administrativ-teritoriale componente. Includerea comunei Cristești, condusă de domnul primar Lucian Borfotină, în Zona Metropolitană Botoșani va fi benefică pentru dinamizarea activității”, a declarat Cătălin Flutur.

La rândul său, Lucian Borfotină s-a declarat încântat de perspectiva ca Zona Metropolitană Botoșani să se extindă, cuprinzând și comuna pe care o conduce: ”Este modul cel mai bun în care văd dezvoltarea comunei Cristești în anii viitori. Sunt convins că domnul Cătălin Flutur, pe care eu îl susțin cu toată încrederea, va continua să fie primarul ales al botoșănenilor și după data de 27 septembrie, iar dânsul reprezintă cea mai bună garanție în privința capacității ridicate de absorbție a fondurilor europene, inclusiv prin structura Zonei Metropolitane, ceea ce ne va ajuta enorm și pe noi, la Cristești”., a spus Borfotina.

Sursa: comunicat Cabinet primar

2 thoughts on “Comuna Cristești va fi inclusă în Zona Metropolitană Botoșani. Lucian Borfotină: Sunt convins că domnul Cătălin Flutur, pe care îl susțin cu toată încrederea, va fi votat pe 27 septembrie

  1. pana mai zilele trecute, erai convins ca tu vei fi votat alaturi de turcanu! ai schimbat partidele ca ciorapii practicand zilnic cea mai veche meserie, Borfotina
    cat mai oferi anul asta pentru un vot, ca in 2016 dadeai in functie de cati votau in familie ,dai personal sau prin primii trei inclusi pe lista de consilieri?!
    Un om cinstit , se simte rau doar cand te vede

  2. Te-ai spălat pe mâini, Borfotină! De acum ai să dai vina pe zona metropolitană. DACĂ ai să mai fii primar! Locuitorii comunei nu cred că ar vota pe unul care trece de la un partid la altul și care lasă comuna pentru municipiul reședință de județ, după care se întoarce cu coada între picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com