FOTO Clipe de groază pentru un șofer de autobuz din Botoșani. A fost la un pas să ardă de viu cu tot cu călători

Un botoșănean a fost cât pe ce să ardă de viu cu tot cu călătorii dintr-un autobuz după ce acesta a fost cuprins de flăcări, marți după-amiază. Constantin Lovin, din Brăești, angajat ca șofer de autobuz la o societate din Suceava,   se deplasa cu autovehiculul pe DC 54A din satul Poiana, comuna suceveană Zvoriștea. La un moment dat, autobuzul a luat foc și doar reacția imediată a șoferului și a celorlalte persoane din autovehicul a făcut ca aceștia să nu ardă de vii. Autobuzul efectua regulate pe ruta Suceava – Hănțești și retur.

Botoșăneanul a observat că din spatele acestuia iese fum. Speriat, a
oprit într-o parcare de pe marginea DC54A apelând SNUAU 112, pentru a solicita intervenția unui echipaj de pompieri. Patru pasageri, care mai erau în autobuz, s-au autoevacuat.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari, din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, cât și una din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul. În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs ca urmare a scurgerilor de carburant pe galeria de evacuare a gazelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com