Construcția centrului comercial Lidl în Centrul Vechi, din nou spre aprobare în Consiliul Local. Este a cincea încercare!

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației Planului Urbanistic Zonal privind construirea unui centru comercial pe terenul ce aparține societății Rapsodia Conf se află pentru a cincea oară pe ordinea de zi a Consiliului Local spre aprobare. În ședința de luna trecută, a fost făcută o plângere administrativă în numele Rapsodia Conf, prin care omul de afaceri Mihai Tincu, care administrează societatea, îi acuza pe consilierii PNL de exces de putere. Aceștia, însă, au reacționat la fel și au respins proiectul, motivând  că un asemenea obiectiv nu s-ar încadra în planul urbanistic zonal și că locatarii din zonă s-ar fi opus ridicării unui astfel de magazin.

În ședința din 17 septembrie, au fost anexate la proiectul de hotărâre și aceste documente și se cere din nou votul consilierilor.

Proiectul vizează construcția, într-o primă etapă, a unui centru comercial Lidl pe o suprafață de peste 7000 mp de teren, din care 2.200 mp doar suprafața magazinului, dar și a unei zone rezidențiale, într-o a doua etapă, cu două clădiri cu trei etaje pe aproape 2000 mp teren.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *