FOTO! Un pompier de la ISU Botoșani a primit distincția „Emblema de onoare a I.G.S.U.” din partea ministrului Marcel Vela

Luni, cu prilejul aniversării Zilei Pompierilor din România,  plutonierul major Daniel Savin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, a primit distincția „Emblema de onoare a I.G.S.U.” din partea Ministrului Afacerilor Interne – Ioan Marcel Vela.

Aceasta i-a fost înmânată chiar de către ministrul afacerilor interne, Ioan Marcel Vela, în cadrul ceremoniei organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Pompierul din Dorohoi a fost recompensat pentru că pe 15 august 2020 a salvat un tanar de 35 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.
10 minute a durat ca Daniel să îmbrace kitul de salvare, să coboare 22 de metri, să intre în apa rece și să scoată cu ajutorul dispozitivului făcut de colegii lui victima la suprafață. 10 minute care au însemnat viața unui om, pentru că deja acesta se afla în șoc hipotermic”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *