FOTO Voi, oamenii cu suflet mare, ați făcut asta! O familie din Botoșani, a cărei casă a ars într-un incendiu, are, în sfârșit, o locuință

Polițista de frontieră Simona Elena a mai împlinit un vis. A mobilizat oameni cu suflet mare să doneze pentru a cumpăra o locuință unei familii cu trei copii din Cristinești, a cărei casă a fost distrusă de un puternic incendiu în urma cu o luna.

Familia Asandoaie Ovidiu impreuna cu cei 3 copilasi din comuna Cristinesti, județul Botoșani, cei carora le-a luat foc casuta unde locuiau de la un scurtcircuit, s-au mutat într-o casuta locuibila cu 4 camere, o alta anexă cu beci și bucătărie cu ajutorul Simonei Elena și a oamenilor care au rămas impresionați de drama lor.
O casuta țărănească cu 1ha teren a cărei valoare este de 40.000 lei din comuna Cristinesti este acum proprietatea lor. S-a reusit și s-a achitat contravaloarea sumei de 25.000 lei, bani proveniți din donații și un ajutor guvernamental.

,,Este o mulţumire foare mare când ma gândesc că am schimbat viaţa unor oamenii simpli impreuna cu ajutorul d-voastra.”, spune Simona Elena.

Este a patra casa pentru cei nevoiași în această grea perioadă de Covid19 pe care reuseste s-o achiziționeze/ construiască cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, în aceste campanii umanitare.

Familia Asandoiae mai are nevoie de suma de 15.000 lei ca sa se poata achita integral casuta.  De aceea va rog sa-i sprijiniți în continuare și să donați pentru ei în contul deschis la Banca Transilvania pe numele: Strachinaru Lorena Diana RO51BTRLRONCRT0260962301-lei și euro, SWIFT BTRLRO22.  Am rămas puțin dezamăgită deoarece familia Asandoaie primise vestea că vor primi o casuta imediat după incendiu, dar unii nu au făcut nimic în acest sens si în afara de laude pe la colturi și-au însușit în plină campanie electorală unele merite pe care nu le au în acest caz, si nu le-au oferit decât o casuta care stătea sa se dărâme și-n care nu se putea locui. In afara de ajutorul primit de la oameni simpli carora le multumesc din inima ca mi-au fost alături și în acest caz nu au fost ajutati de nimeni altcineva. Au rămas făra nimic, focul le-a mistuit tot în cale și practic au luat viața de la zero cu hainele de pe ei și fără cărți de identitate sau alte acte.
Acum, aceasta familie au tot ce au de la voi cei care le-ați sărit în ajutor și cărora va multumesc din inimă. Au primit electrocasnice, hainute, alimente, tot ce-a fost necesar și inclusiv ghiozdane noi cu rechizite pentru școală datorita campaniei pe care am facut-o acum la inceput de an scolar: Un ghiozdan pentru un zambet. Tot ce au putut salva din incediu au fost doi iepurași și câțiva puisori de care au grija. Tatăl va pleca la munca in Germania cu contract de munca si încet, încet viață lor va avea un nou început. Pentru orice relații, ajutor îl puteți contacta pe tatăl fetitelor Asandoaie Ovidiu la numărul de telefon-0040757630346, sau mă puteti contacta la numarul de telefon: 0040762225673 Simona Elena”, spune polițista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *