VIDEO Campanie electorală cu scandal la Botoșani! Afișele electorale ale unui candidat, distruse de contracandidatul la primărie

Candidatul PNL la Primăria Cristești, Lucian Borfotină, îi acuză pe reprezentanții contracandidatului său la fotoliul de primar din partea PSD că i-au vandalizat afișele electorale din stațiile de autobuz. Mai mult, politicianul are și probe în acest sens. Membrii PSD au fost filmați în timp ce distrugeau afișele.

„Dovada ca cei de la PSD Cristesti, in frunte cu domnul Nicusor Pelinescu, sunt cei care au vandalizat statiile de autobuz cu afise electorale, lucru interzis de LEGE! Acestea sunt cuvintele care pot descrie perfect situatia din cadrul PSD Cristesti! Asa au inteles ei sa faca intr-o campanie electorala, sa vandalizeze statiile de autobuz si sa murdareasca afisele mele. Legea spune clar ca afisele electorale se pun doar in locuri special amenajate de Primarie, ori pe gard, avand un acord scris al proprietarului. Nicidecum pe statiile de autobuz, fantati, stalpi. Domnilor PSD-isti, suntem in anul 2020. Nu mai suntem in 2000 cand se puneau afise la intamplare! Traim intr-o tara europeana si trebuie sa respectam legile!”, spune Borfotină.

El acuză modul în care alege contracandidatul său să facă campanie electorală. Totodată, Lucian Borfotină a făcut plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie pentru afisele puse ilegal, dar si la Politie pentru vandalizarea afișelor PNL Cristesti.

2 thoughts on “VIDEO Campanie electorală cu scandal la Botoșani! Afișele electorale ale unui candidat, distruse de contracandidatul la primărie

  1. Domnia sa a fost membru combativ PSD pana prin luna iulie. Acum critica PSD-istii botosaneni pentru vandalism. Când a fost sincer? De ce sa arunci oprobiul peste fostii prieteni? Concluzia alegatorului este ca toti PSD + PNL sunt la fel si totul este un teatru ieftin
    din care vom suferi. N. Iorga spunea ca nu ducem lipsa de oameni inteligenti ducem lipsa de oameni de caracter.

  2. Domnia sa este un traseist cu dosar penal si cercetarile vor dovedi acest aspect.Ce credibilitate poate avea unul care a randuit toate partdidele si a vandut toate contractele , inclusiv intabularile de teren la aservitii sai ?
    Oamenii din Cristesti ar trebui sa deschida bine ochii , sa- si aminteasca de campania din 2012 cand d-nu actual primar specula moartea celor dragi plangand prin ograzile oamenilor , cersind voturi ….pozand in falsul credincios cu frica de D-zeu .Oamenii din cristesti inca nu au uitat asta sin uar trebui sa uite nici mizeriile si falsele realizari din mandatul sau , pe spinarea celor care au fost ……………………daca varuiesti o scoala deja construita nu inseamna ca ai facut- o tu , daca torni asfaltul peste piatra deja pusa , nu inseamna ca ai asfaltat tu drumurile . Domnia sa a instalat camere pentru razbunari personale dupa cum se vede , a pus un gazon sintetic peste care pasc vacile si a primit o masina de la isu pentru a angaja nevasta sefului de la isu , pe langa alti bosorogi si fufe angajate .Astea sunt realizarile domniei sale in comuna noastra si noi le stim .Dar daca vom cumpara din nou voturile ca in mandatul trecut , prin pachetele , ne alegem tot cu el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *