Botoșănean reținut după accidentul cu doi morți produs la băutură

Șoferul de 53 de ani, care a produs accidentul mortal de la Dumbrăvița, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Bărbatul, din Cristinești, a urcat beat criță la volan, a intrat cu autoutilitara pe contrasens și efectiv a spulberat o căruță în care se aflau trei persoane. Două dintre persoanele din atelaj au murit. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 48 de ani.

Conducătorul autoutilitarei VW a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Vă reamintim că două persoane au murit, un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 48 de ani, după ce căruța în care se aflau a fost izbită violent de o autoutilitară VW.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, care circula pe sensul de mers Ibănești- DN29A, a intrat pe contrasens și a izbit frontal o căruță în care se aflau doi bărbați de 22 respectiv 48 de ani.

În urma impactului, un bărbat de 48 de ani, din căruță, a fost proiectat peste gardul unei gospodării, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului. Apoi, autoutilitara a rupt un cap de pod și s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns două ambulanțe din cadrul SJA, o ambulanță SMURD, un echipaj de pompieri și trei echipaje de poliție. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost dus în stare gravă la spital, dar din păcate nu a supraviețuit. Tânărul de 22 de ani a murit și el în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *