Botoșăneanul care a agresat sexual două fetițe are 41 de ani. Vezi de unde este!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatului de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuala si lovire sau alte violențe.

IPJ Botoșani a transmis un comunicat după ce BotoșaniNews.ro a relatat cazul a două fetițe din Dorohoi agresate de individul respectiv. Potrivit anchetatorilor, la data de 11 septembrie a.c., acesta, in timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă.

O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a recționat la comportamentul bărbatului, moment in care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.

Ulterior, bărbatul, Mihai Murariu, a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care au fost abordați de minorele respective, povestindu-le cele întâmplate.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor si condus la sediul poliției pentru audieri.

Acesta a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Caz șocant la Botoșani! Două fetițe de 4 și 6 ani au fost agresate sexual de un individ în apropierea unor blocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *