Moarte şocantă în campania electorală. Un candidat a decedat în timpul discursului

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit vineri, la Dăbuleni, în urma unui infarct, în timpul unei discuţii cu alegătorii. Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit după ce a ținut un discurs electoral. Bărbatul avea 54 de ani și primul diagnostic este infarct miocardic, scrie Romaniatv.net.

În plina campanie electorală, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Președinția Consiliului Județean Dolj, cu care mă aflam la Dăbuleni, a decedat în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească!„, a transmis Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară „SINDALIMENTA”, unul dintre liderii de campanie ai PPU-SL.

Acesta a mai scris: „Oameni buni, trăim într-o țară condusă de ani de zile de nemernici. Orașul Dăbuleni nu are medic constatator. După ce salvarea a încercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit polițist de la criminalistică și trebuie găsită mașină ca să fie dus la morgă, la Bechet. Incredibil!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *