Primarul Cătălin Flutur: Salut redeschiderea locurilor de joacă din municipiu

Locurile de joacă în aer liber din tot municipiul Botoșani sunt pregătite pentru redeschiderea în condiții de siguranță, anunță reprezentanții Primăriei Botoșani. Începând din data de vineri, 11 septembrie, locurile de joacă în aer liber din tot județul Botoșani, inclusiv cele din municipiul reședință de județ, se vor putea redeschide, cu condiția respectării măsurilor de siguranță stabilite de CJSU.

La această dată, mai mult de jumătate din județele țării nu au adoptat încă o astfel de măsură referitoare la redeschiderea locurilor de joacă în aer liber pentru copii. Specialiștii din cadrul CJSU Botoșani au apreciat că nivelul de risc de contaminare cu noul coronavirus în județul nostru este în acest moment suficient de scăzut, astfel încât să permită luarea unei astfel de decizii. 

Salut redeschiderea locurilor de joacă din municipiu. Se revine astfel la normalitate. Le-am dat dispoziție celor de la DSPSA să treacă la aplicarea măsurilor necesare și mă bucur că s-au apucat serios de treabă. De asemenea, am convenit împreună cu asociațiile de proprietari ce responsabilități le revin referitor la administrarea acestor locuri de joacă în condiții de risc epidemiologic și țin să le mulțumesc tuturor președinților de asociații pentru modul cum au răspuns apelului nostru. Ne-a preocupat încă de la izbucnirea pandemiei siguranța copiilor și a însoțitorilor lor și am aplicat întru totul măsurile de protecție stabilite de organismele abilitate de la nivel național și județean. Cel mai important este că, începând de mâine, copiii noștri se vor putea bucura din nou de joacă în spațiile publice special amenajate!”, a precizat primarul Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *