Fiul antrenorului FC Botoșani a fost convocat la echipa națională a României U18. Croitoru: Sunt mândru ca tată, ca antrenor

Mijlocașul FC Botoșani, David-Marian Croitoru, fiul antrenorului Marius Croitoru, a fost convocat la echipa națională a României U18 (jucători născuți în anul 2003) ce va efectua un stagiu de pregătire în perioada 21 – 23 Septembrie 2020 la C.N.F Buftea.

Antrenorul FC Botoșani a declarat că se aștepta ca David să fie selecționat.

„Sunt mândru ca tată, ca antrenor, ca tot ceea ce vreți voi. Nu este ușor să ai copii de 18 ani la naționala de under 18 și de tineret. Sunt mândru din toate punctele de vedere”, a spus Marius Croitoru.

Marius Croitoru (39 ani) are 317 meciuri jucate in Liga 1, iar de-a lungul carierei a evoluat ca extrema dreapta sau mijlocas central ofensiv la Turistul Bucuresti, FCM Bacau, FC Vaslui, FC FCSB, Ceahlaul Piatra Neamt, Poli Iasi, FC Atyrau (Kazahstan), Astra Ploiesti, FC Botosani, ACS Poli Timisoara si CSM Pascani. Dupa ce a agatat ghetele in cui, Croitoru a indeplinit functia de director sportiv al lui FC Botosani, apoi, in iunie 2019, dupa plecarea lui Liviu Ciobotariu la nationala Libanului, el a fost numit antrenor principal al echipei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *