Corina Dănuță, candidatul PPU- SL la Primăria Botoșani, scrisoare deschisă către botoșăneni. „Trebuie sa redeveniți o voce care conteaza, o voce care poate decide”

Candidatul PPU-SL la Primăria Botoșani, Corina Dănuță, a transmis o scrisoare deschisă către botoșăneni. Dănuță face un apel la oameni să nu mai accepte promisiuni fără acoperire, să își cunoască drepturile și să se facă auziți pentru că „Botoșaniul este al oamenilor, nu oamenii ai Botoșaniului”.

Iată scrisoarea transmisă de candidatul PPU-SL:

In speranta ca aceste cuvinte vor ajunge in inimile, voastre, doresc sa va prezint UMANISMUL, doctrina partidului PPU SL, doctrina care este din ce in ce mai des subliniata ca si curent mondial. Reperele conventionale stanga dreapta, nu mai corespund, nevoilor oamenilor, cauzand inegalitati acute in societate.

UMANISMUL sustine ca VALOAREA UMANA, este singurul fundament de success in contructia unui model social.

Astfel, apelul nostru, al umanistilor, este un mesaj pentru ROMANIA CLASEI DE MIJLOC, care este forta si baza unei societati echitabile.

BOTOSANIUL este al OAMENILOR, nu OAMENII ai BOTOSANIULUI!

Multi dintre voi, dragi botosaneni, ati acceptat sa ramaneti tacuti, fara voce, ascunsi intre problemele voastre, impovarati de greutati!

Trebuie sa redeveniti o voce care conteaza, o voce care poate decide!

Respectul pentru oameni nu este nici de stanga, nici de dreapta!

Nu mai acceptati promisiuni fara acoperire, aveti drepturi, aveti DEMNITATE, ONOARE, CURAJ!

Doar impreuna vom reusi o alta abordare politica, insistand pe echilibrul si unirea  fortelor politice, pentru interesele judetului Botosani, si pentru oameni!

In acest sens, pe listele de consilieri locali si judeteni, veti intalni oameni valorosi, decenti, frumosi in simplitatea lor, dornici de a face ceva, asemeni voua, ce nu au avut sinecuri confortabile, nu au facut politica, muncesc zilnic pentru asigurarea unui trai decent, asemeni voua!

Putem fi solidari in folosul categoriilor defavorizate!

Putem actiona impreuna pentru dezvoltarea clasei de mijloc!

Putem FACE!

In puterea voastra sta redobandirea dreptului la speranta, la o viata decenta, dreptul de a fi cetatenii unui stat corect si ai unui oras prosper!

Cu respect si pretuire pentru oameni,

DANUTA CORINA

 

        

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *