Victor Ponta,președinte Pro România: Votați Mihaela Huncă pentru președinția Consiliului Județean și Constantin Liviu Toma pentru primărie și Botoșaniul va avea o față nouă!

Echipa de candidați PRO România este singura soluție pentru un Botoșani sănătos, civilizat și modern, susține Victor Ponta. Liderul Pro România spune că a venit vremea ca oamenii să fie în sfârșit ascultați, iar proiectele lor realizate.

Președintele Pro România Victor Ponta a fost prezent la Botoșani la reuniunea județeană a candidaților Pro România la alegerile locale. Liderul formațiunii politice a subliniat faptul că Pro România Botoșani a devenit o forță politică puternică pe măsură ce tot mai mulți botoșăneni își pun încrederea în candidații pentru Consiliul Județean, Consiliile Locale și Primării.
Încă de la început botoșănenii au știut că se regăsesc în Pro România, singurul partid care nu a mințit, nu a promis doar ca să mai câștige un vot. Pro România reprezintă de fapt fiecare cetățean al județului Botoșani. Ați obținut aici rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Vă mulțumesc însă, acest lucru vă face și mai responsabili. pentru că am câștigat încrederea alegătorilor, am creat speranțe și va trebui să arătăm oamenilor că așa cum am promis, se poate face o altfel de politică, fără ascunzișuri, fără minciuni, fără interese de grup: o politică ce va ține cont doar de nevoile cetățenilor”, le-a transmis Victor Ponta candidaților Pro România Botoșani.
PNL și PSD și-au dorit aceste alegeri, de teamă să nu cumva să piardă puterea, accesul la banul public și la resursele țării. În plină pandemie, când numărul de infectări a scăpat de sub controlul Guvernului Orban ni se cere să mergem la vot. Să nu uitați însă că  mii de oameni se vor contamina si multi isi vor pierde viata din cauza alegerilor locale organizate in cea mai proasta perioada, în același timp cu deschiderea școlilor! Sa nu uitati aceste realitati cand veniti la vot – si sa ii sanctionati pe cei vinovati !  Sanatate! Votați candidații Pro România pentru un Botoșani sănătos. Botoșaniul are nevoie de proiectele platformei Pro Botoșani- Pro Dezvoltare! Votați Mihaela Huncă pentru președinția Consiliului Județean și Liviu Constantin Toma pentru primărie și Botoșaniul va avea o față nouă! ”, a subliniat liderul Pro România Victor Ponta.

One thought on “Victor Ponta,președinte Pro România: Votați Mihaela Huncă pentru președinția Consiliului Județean și Constantin Liviu Toma pentru primărie și Botoșaniul va avea o față nouă!

  1. Ba n-am sa-i votez, chiar si numai pentru ca sunt membri ai unui partid condus de unul dintre cele mai detestabile personaje politice, Puie Monta!
    In plus, mamaie si cu ” cum il cheama” celalalt sunt departe de a fi altceva decat ” fete noi”. Nici macar „argumentul” lui Pinocchio nu tine: daca si mamaie este „fata noua” in politica…

    M-as mai gandi daca sa-i votez, cu conditia sa primesc raspuns la urmatoarele intrebari:

    1. Cum se face ca Puie Monta era plecat in Turcia, sa se opereze la genunchi, in 2012, exact cand USL-ul ( cu mamaie, cu tot…) ataca justitia si suspenda presedintele? Seamana cu „concediul” lui Veorica, tocmai pe 10 august, 2018, cand se stie ce-a iesit…

    2. Cum se face ca Puie Monta s-a intors de la „operatie” cu promisiunea solemna adresata dictatorului Erdogan ca va ridica in Bucuresti, cea mai mare moschee din Europa, desi Romania are una dintre cele mai mici populatii de musulmani?

    3. Ce parere are BOR SRL despre aceasta decizie? Noroc ca evenimentele ce au urmat au stopat intentia lui Monta, altfel ne pricopseam cu o moschee uriasa! Musulmanii veneau imediat dupa…

    Puie Monta este un tupeist si un mitoman patologic. Ma astept ca oamenii care-l urmeaza, sa fie la fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *