S-au strâns banii pentru operația micuței Anastasia din Botoșani. Deocamdată, însă, nu poate fi operată

Micuța Anastasia, fetița de doar câteva luni, care are nevoie de o operație extrem de costisitoare din cauza unui nev congenital gigant, nu poate fi încă operată. Simona Elena, polițista care s-a implicat pentru strângerea de fonduri în acest sens, spune că suma necesară (20.000 lei) pentru intervenția chirurgicală a fost strânsă, dar medicii încă nu o pot opera pentru că aceasta trebuie să aibă minim șase kilograme. Cel mai probabil, Anastasia va fi operată în octombrie, dar între timp, Simona Elena continuă să strângă bani pentru cheltuielile de recuperare ale copilei.

„Până la urmă mai trebuie bănuți pentru cheltuielile extra. Anastasiei ii trebuie o folie de 500 cmp si costa doar folia 18.369 ron. Se cauta cele mai bune solutii pentru operatia chirurgicală a Anastasiei pe care incercam s-o facem în luna octombrie 2020. Momentan, Anastasia are 5.5 kg și trebuie să aibă minim 6 kg ca sa se poate interveni chirurgical”, ne-a precizat Simona Elena.

Maria Anastasia Tuchiac, din satul Popeni, comuna Braesti, a fost diagnosticata la nastere cu un nev congenital gigant.
Cei care vor să ajute fetița de trei luni, Maria- Anastasia, pot face donații în conturile de la Banca Transilvania deschise pe numele mamicii TUCHIAC Mariana:
RO82BTRLEURCRT0354373201- Euro și
RO08BTRLRONCRT0354373202- Lei.
O puteti contacta pe mămică la numărul de telefon 0755268607 sau orice relații: Simona Elena 0762225673.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *