Se redeschid locurile de joacă din Botoșani. Ce măsuri a dispus Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani a decis redeschiderea locurilor de joacă, începând cu data de 11 septembrie. În contextul riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, redeschiderea, pe raza județului Botoșani, a locurilor de joacă pentru copii în aer liber se va face cu respectarea următoarelor măsuri.

Efectuarea dezinfecției de cel puțin două ori pe zi cu produse biocide avizate/autorizate în acest scop; dezinfecția se va efectua după un program stabilit de către administratorul locurilor de joacă și în funcție de programul școlarilor; dotarea cu dispenser cu dezinfectant pentru mâini acționat cu pedală/senzor; asigurarea unui număr adecvat de coșuri de gunoi închise cu capac acționat cu pedală, pentru colectarea selectivă a deșeurilor; precizarea prin afișe, în mod clar, a regulilor specifice pentru utilizarea locurilor de joacă.

Redeschidem locurile de joacă cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. Decizia vine ca urmare a contextului epidemiologic favorabil în care se află județul Botoșani față de alte județe, a declarant Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *