Inspectorul școlar adjunct, Ada Macovei: Dacă toți angajații din învățământ, părinții și elevii vor respecta protocoalele și legile in vigoare, cazurile vor fi mai puține si mai puțin grave

Inspectorul școlar adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Ada Macovei, este de părere că școlile din Botoșani vor fi un mediu sigur, în acest an școlar, dar fiecare dintre angajații școlii trebuie să facă tot ce îi stă în putere pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19. Ea a făcut un apel la responsabilitate.

Împreună cu doamna director a Direcției de Sănătate Publică, dr. Monica Adăscăliței, am fost în școli, vom merge și în zilele următoare, într-o campanie de conștientizare și pentru asigurarea prevenției.  Dacă toți angajații în învățământ, părinții și elevii vor respecta protocoalele și legile in vigoare, cazurile vor fi mai puține si mai puțin grave. Măsurile luate sunt doar pentru a evita apariția focarelor și închiderea ulterioară a școlilor, chiar dacă unii se opun încă. Pentru prima dată, poate, trebuie să fim cu toții de aceeași parte a baricadei, în lupta cu virusul acesta, care există și este periculos”, a spus Ada Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *