Bărbat găsit mort în mașină. Ar fi apelat la serviciile o prostituate, dar când i s-a făcut rău, ea a fugit

Un bărbat a fost găsit mort la volan, duminica trecută, într-o mașină parcată în zona șoselei de centură a Bistriței. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul bărbatului care, cel mai probabil, a făcut infarct. Bărbatul plecase de acasă de câteva zile și nu s-a mai întors. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de cei de la Medicină Legală pentru necropsie, scrie Bistrițeanul.ro.

„La data de 6 septembrie a.c., în municipiul Bistrița a fost găsit decedat, într-o mașină parcată, un bărbat de 63 de ani, din Herina. Acesta era dispărut de la domiciliu din data de 2 septembrie a.c. A fost dispusă necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Potrivit sursei citate, bărbatul era decedat de câteva zile până să fie descoperit și ar fi apelat la serviciile unei prostituate, iar la un moment dat acestuia i s-ar fi făcut rău. Femeia care se afla lângă el în mașină s-ar fi speriat și a fugit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *