Fată de 14 ani, cumpărată de un bogătaş de 50 de ani. Minora a fost folosită de pedofil ca o amantă cu experienţă

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Cluj este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani, totul petrecându-se cu acceptul şi chiar încurajarea mamei fetei. Dosarul aflat pe rolul instanţei scoate la iveală detalii tulburătoare despre modul în care fata de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei. Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley, scrie Adevarul.

Prin rechizitoriul de trimitere în judecată, Mihăiţă Codrianu, arestat la finalul anului 2019, este acuzat că „în perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială“. „Actele sexuale s-au desfăşurat în locuinţa persoanei vătămate minore cu acordul mamei persoanei vătămate, inculpata T.E.A., care a înlesnit această activitate şi a sporit autoritatea inculpatului Codrianu Mihăiţă asupra persoanei vătămate”, este acuzaţia adusă de procurori bărbatului şi mamei fetei.

 

Mărturiile strânse de procurori de la persoana vătămată, dar şi de la alte două fete, martore în dosar, arată că relaţia dintre Mihăiţă Codrianu şi fată, care avea 14 ani la vremea respectivă, a început în decembrie 2018. Eleva de 14 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 50 de ani prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu Codrianu. Ancheta a scos la iveală că pe fondul tensiunilor din familia minorei, Codrianu le-a luat pe fata de 14 ani, pe mama acesteia şi pe cei doi fraţi ai fetei, de 17 ani şi 8 ani, şi le-a închiriat un apartament în Dej, pentru care plătea 300 de euro lunar. Acolo, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei. Ancheta a fost declanşată la denunţul tatălui fetei, care, interesându-se de situaţia şcolară a minorei, a aflat că aceasta este aşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani. Pentru a strânge probe, procurorii au montat tehnică de înregistrat în dormitorul minorei, surprinzând mai multe acte sexuale dintre Codrianu şi fată.


Din mijloacele de supraveghere tehnice instalate de organele judiciare în imobilul… rezultă că din data de 18.11.2019 până la data de 02.12.2019 inculpatul Codrianu Mihăiţă a întreţinut 14 raporturi sexuale normale, precum şi acte sexuale orale sau anale. Toate acţiunile aferente infracţiunii de act sexual cu un minor au fost săvârşite în interiorul imobilului în care locuia inculpata T.E.A., având acordul tacit al acesteia. În plus, din materialul probator rezultă că persoana vătămată a fost în diverse concedii prin România împreună cu inculpatul şi este foarte probabil ca acesta să fi întreţinut raporturi sexuale şi în afara acestui imobil“, mai arată procurorii.

Trei fete de 14 ani, din acelaşi sat clujean cu amanta minoră a lui Codrianu, le-au povestit anchetatorilor cum a încercat omul de afaceri să le seducă oferindu-le cadouri scumpe şi promiţându-le că vor avea alături de el o viaţă fericită pentru că este bogat şi are proprietăţi în Portugalia. Totodată, arată procurorii, una din metodele de cucerire a minorelor era „prezentarea unor persoane renumite precum artistul Smiley“. Una dintre martore a declarat că l-a cunoscut pe Codrianu în primăvara anului 2018, prin intermediul unei alte fete. Minora a declarat că în octombrie 2018 a mers cu Codrianu în Cluj pentru a-i cumpăra unei prietene un tort, iar pe drum, bărbatul i-a spus minorei că „este bogat, că are hotel şi casă în Portugalia“. Fata a mai arătat că Mihăiţă Codrianu i-a pus mâna pe picior, mângâind-o lasciv şi spunându-i că „îi va face viaţa frumoasă“. Fata a mai declarat că şi-a tras piciorul pentru a nu o mai putea mângâia. La întoarcere, Codrianu a început să îi vorbească fetei despre sex, spunându-i că lui „îi plac minorele”. Fata a mai declarat că după acest moment l-a evitat pe Codrianu, iar când a aflat că prietena ei este într-o relaţie cu bărbatul a abordat-o, iar aceasta i-a spus că „dacă se iubesc, ce contează vârsta“. De asemenea, fata a mai declarat că mama prietenei a certat-o pentru că intervine în viaţa fiicei sale.

În urma descoperirii cazului, minora a fost supusă şi unei evaluări psihologice care arată că bărbatul de 50 de ani a profitat de problemele din familia fetei, de lipsa de afecţiune din partea tatălui, creându-i minorei o dependenţă totală de el. „Se observă că persoana vătămată accepta orice îi solicita Mihăiţă, avea nevoie de gratificarea şi atenţia constantă a acestuia, iar în lipsa acestuia sau în lipsa contactului imediat cu inculpatul avea stări de nelinişte, şi-a dezvoltat o neîncredere în forţele proprii datorită faptului că era ajutată în mod constant de către inculpat, precum şi că manifestă o preferinţă pentru prezent. Aceste elemente duc la concluzia că inculpatul se afla într-o poziţie de vădită autoritate asupra minorei, dar şi faptul că persoana vătămată este dependentă psihic de inculpat“, se arată în raportul expertului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com