Campania „STOP ABUZURILOR!”, propunerile legislative cu impact major și întărirea echipei de conducere consolidează poziția PPU (social-liberal) pe scena politică

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) își consolidează semnificativ poziția pe scena politică, conform celor mai recente sondaje de opinie.
 La relativ scurt timp de la demararea campaniei „Stop abuzurilor!”, prin care umaniștii oferă sprijin concret românilor care sunt victime ale abuzurilor de putere din partea autorităților, instituțiilor statului și angajaților acestora, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) cunoaște o creștere importantă a scorului electoral cu care este creditat.

Activitatea intensă a umaniștilor din ultimele luni s-a concretizat prin acțiuni juridice și civice, coordonate de președintele executiv Daniel Ionașcu, precum și prin faptul că o serie importantă de personalități publice s-au alăturat partidului. Cei nouă parlamentari ai PPU (social-liberal), care formează Gruparea Umanistă, au promovat mai multe proiecte de lege importante, printre care se numără un proiect legislativ destinat tinerilor familiști care vor să își achiziționeze o casă și care ar urma să primească banii destinați avansului, un proiect pentru angajarea pensionarilor cu experiență relevantă în profesiile lor, precum și un proiect pentru Legea dialogului social.

Sondajele de opinie realizate de Avangarde și CURS plasează PPU (social-liberal) aproape de pragul electoral, cu 4% din intenția de vot, confirmând creșterea puternică în preferințele românilor, umaniștii dublându-și practic scorul în cursul acestui an.

Comunicat PP-USL
 

One thought on “Campania „STOP ABUZURILOR!”, propunerile legislative cu impact major și întărirea echipei de conducere consolidează poziția PPU (social-liberal) pe scena politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *