FOTO! Liderul Pro România, Victor Ponta, vizită electorală la Botoșani: În mandatele de 10 ani ale domnului Iohannis, Moldova nu o să aibă autostradă, nu o să aibă infrastructură

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a aflat, marți, la Botoșani, într-o vizită electorală. Acesta a spus că a venit la Botoșani pentru a arăta sprijinul pentru întreaga echipă Pro România Botoșani. Ponta le-a transmis liderilor locali ai Pro România să reziste ”la toate presiunile și ofertele” altor partide.

Mă bucur foarte tare că există o echipă Pro România. Știu că este foarte dificil între cei doi mari și puternici, PNL și PSD, dar e clar că e loc și e nevoie și de Pro România și cum e nevoie la nivel național, e nevoie și la Botoșani. (…)Nu am făcut Pro România doar pentru 2020, ci pe termen lung și e foarte importantă fiecare experiență și fiecare bătălie electorală la care participăm.”, a spus Ponta.

Liderul pro România a ținut să reamintească de realizarea pe care  a avut-o la Botoșani pe vremea când se afla la cârma Guvernului, drumul Botoșani-Suceava, și a afirmat totodată că în mandatele președintelui Klaus Iohannis, Moldova nu o să aibă autostradă și nici infrastructură.

”În 2012 am avut o ambiție în mod special să arăt că Botoșaniul nu e abandonat. În general impresia oamenilor în Botoșani a fost aceea că a fost abandonat de București, de restul României. Am fost aici, am căștigat și alegerile atunci și am arătat că domnul Flutur poate fi învins, dar am pornit multe proiecte. Multe s-au finalizat, altele nu. Cel nefinalizat este drumul spre Iași. (…) În mandatele de 10 ani ale domnului Iohannis, Moldova nu o să aibă autostradă, nu o să aibă infrastructură și practic am pierdut zece ani pentru dezvoltarea Moldovei, ceea ce e un mare păcat”, a mai spus Victor Ponta.

2 thoughts on “FOTO! Liderul Pro România, Victor Ponta, vizită electorală la Botoșani: În mandatele de 10 ani ale domnului Iohannis, Moldova nu o să aibă autostradă, nu o să aibă infrastructură

  1. Puie Monta a uitat ce si-a luat de la o tara intreaga…Ai fost Prim Ministru o buna perioada din perioada asta, plus ca pzd-istii au fost la guvernare aproape toata perioada.., TU erai responsabil cu infrastructura, mincinos patologic!!
    Msmaie, vezi ca asta mai mult te incurca, nu-l lasa sa vorbeasca!

  2. Ai dreptate.
    A fost oprita de la construire autostrada inceputa (si aproape finalizata) cand erai prim-ministru.
    Iar acum o darama.
    E bine daca te adresezi electoratului tau apreciind ca are doar atata inteligenta incat sa creada ca presedintele construieste autostrazi.
    Vorba prietenei tale firea/sarma – suntem prosti, dar multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *