Valeriu Iftime ştie cine de la Botoşani poate face diferenţa într-un posibil meci cu Tottenham. Fotbaliştii la care ar trebui să fie atent Jose Mourinho

Valeriu Iftime a enumerat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, jucătorii de la FC Botoşani despre care crede că ar putea să se ridice la nivelul unei adversare de talia lui Tottenham Hotspur.

Patronul Botoşaniului mizează, în cazul în care echipa sa o va elimina pe Skhendija (Macedonia) din turul al doilea Europa League şi va juca în faza următoare a competiţiei cu Spurs, pe un joc colectiv orchestrat foarte bine de antrenorul Marius Croitoru. Cu toate acestea, Iftime crede în valoarea individuală a fotbaliştilor săi şi a făcut câteva nominalizări atât în compartimentul defensiv, cât şi în cel ofensiv.

”Cred mult în Croitoru şi în modul lui de a gândi acest meci. Pentru că jucătorii sunt importanţi fiecare pe poziţiile lor. Şi nu o spun doar aşa. Pur şi simplu fiecare jucător are importanţa lui şi trebuie să dăm un gol, şi trebuie să nu primim. Aşa că trebuie să fim foarte buni în apărare, şi aici vorbesc de apărători. Dacă dă Dumnezeu să dăm un gol, atunci e şi mai bine. Dar am jucători de calitate, eu cred că oricare jucător din atac, Dugandzic, Ashkovski, Babunski sau Pavlovsky se pot măsura cu astfel de jucători într-o zi specială. După care, pe partea de apărare, sunt convins că poate fi un examen de maturitate pentru Chindriş şi Haruţ, pentru ceilalţi, Marcel, Ţigănaşu sau Alin Seroni. E prea complicat de discutat ce şi cum. E important să gândim momentul acesta că avem o oportunitate. Mai întâi trebuie să avem puterea să ajungem acolo, să trecem de echipa din Macedonia. Nu e deloc un meci uşor, e o echipă care a trecut din primul tur ca şi noi. Şi dacă vom ajunge acolo, sunt sigur că Dumnezeu ne va lumina pe toţi să avem o prestaţie în aşa fel încât să reprezentăm atât cât putem noi, cu cinste, fotbalul din România.”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *