Comuna Roma are nevoie urgentă de fonduri europene! Cătălin Flutur: ”Mă angajez să-l sprijin pe domnul Tăbultoc să atragă investiții la Roma”

Comuna Roma, aflată la doar 10 km de municipiul Botoșani este pe muchie de cuțit, după ce Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a câștigat în instanță la Înalta Curte de Casație și Justiție imputarea sumei de 2,65 milioane de lei (CLICK AICI), în urma unui contract ilegal privind asfaltarea drumului Roma – Dimăcheni, făcut de actuala conducere a Primăriei.

Doar un primar cu viziune europeană poate salva comuna cu 7 coline din județul Botoșani, iar acesta este Gică Tăbultoc, om de afaceri, născut și crescut în comuna Roma. Gică Tăbultoc este unul dintre fii satului, pornind de jos, de la câmp și tot ce a realizat până acum a făcut-o datorită priceperii și iubirii față de muncă.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, susține că se angajează să sprijine și să ajute comuna Roma pentru a atrage fonduri europene, pentru că în ultimii 8 ani, sub conducerea PSD, nu s-a atras 1 euro din banii Uniunii Europene.

”Il cunosc foarte bine pe domnul Gică Tăbultoc. Îi știu capacitatea organizatorică și sunt ferm convins că va ști să conducă o comună. Vorbim despre o comună care a rămas încremenită în timp, o comună care nu a avut parte de conducători destoinici. Sunt convins, cu domnul Gică Tăbultoc primar, comuna va arăta altfel. Mai mult decât atât, mă angajez să-l sprijin din toate punctele de vedere, dar ce este cel mai important, îl voi ajuta pe domnul Tăbultoc să facă proiecte europene viabile, proiecte europene care să schimbe fața comunei Roma.”, spune Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului. Botosani.

Comuna Roma are nevoie urgentă de:

– ??????? ????????, ?ă??ș?? ș? ????? ?????????

– ??ă ??????ă ș? ?????????? î? ??????? ???ă

– ??????????? ???? ?????????

– ??????? ??? ?????? ?? ????ă ?????? ?????, ?ș? ??? ?ă??? ???? î? ????? ??? ???????? ????ț????

– ???????? ?? ????? ?? ????? ?????????? ?? ??????? ș????ă, ?șa ??? ?? ?????? ??? ?????? ??????ș??

– ?????????? ?? ???

– ?????????? ???????????? ?????? ș? ??????ț??????? ?? ?ă??? ?? ???, ???? ?? ??????ă ???? ș? ???? ???? ??? ??????????

– ??-?? ??????? î? ?????? ???? î? ???? ????????? (???????, ș????, ???)

– ??????????? ???? ?ă?? ?? ????? î? ?????? ????

– ??????ț??????? ???? ?????????? ?????? î????ț?????? ?????????? ????????

”Sunt pregătit din toate punctele de vedere să încep, împreună cu cetățenii, schimbarea din temelii a comunei noastre! Merităm să ne bucurăm la noi acasă, în comuna în care trăim, de toate facilitățile moderne necesare unui trai bun. Împreună cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Costel Șoptică, vom duce la bun sfârșit toate aceste proiecte. Suntem o comună cu oameni chibzuiți, harnici, gospodari, care vor ști exact ce au de făcut în ziua alegerilor, astfel încât viața noastră să se schimbe în bine. E timpul schimbării!”, a declarat Gică Tăbultoc, candidatul PNL pentru Primaria Roma.


Material comandat de: PNL Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *