Botoșăneni amendați de jandarmi pentru scandal în toiul nopții

Doi bărbați din Botoșani au fost arși la buzunare după ce au făcut scandal în toiul nopții. Sancțiunile au fost date de jandarmi, care au acționat, în weekend, atât pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirusul SARS CoV-2, în special în zone aglomerate.

În urma unui apel 112, un echipaj a fost direcționat în cartierul Parcul Tineretului, unde doi bărbați consumau băuturi alcoolice și tulburau liniștea locatarilor la miezul nopții. Cei doi au fost amendați de jandarmi, primul cu 300 de lei, iar cel de-al doilea cu 1200 de lei, din cauza injuriilor și amenințărilor pe care   le-a adresat forțelor de ordine în momentul intervenției acestora.

Recomandăm cetățenilor să apeleze numărul unic de urgență 112 în situații similare, pentru ca intervenția organelor abilitate să se producă în cel mai scurt timp și să aibă efectul scontat”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *