Marius Croitoru, revoltat: Noi nu ne schimbăm la stadion și ei vor să aducă o echipă din Liga 3 în vestiar!

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, este revoltat de faptul că ar putea să împartă stadionul cu o echipă din Liga 3.

„E o problemă mare la Botoșani în acest moment. Din câte am înțeles, vrea să joace și o echipă de Liga 3 aici și vom avea probleme mari cu gazonul, dar și cu siguranța. Noi nici măcar nu ne schimbăm la stadion. Eu vin direct echipat la terenul de antrenament. Am înțeles că o echipă din Liga 3 ar urma să ne intre în vestiar și n-aș fi de acord. Nu e ok din punctul de vedere al sănătății. Am suferit o dată când s-a jucat rugby, au arat gazonul atunci. Mi se pare o lipsă de respect față de acești băieți. Presa din Anglia a scris despre Tottenham că va juca împotriva lui FC Botoșani, nu contra unei echipe din Liga 3, așa că ar trebui să avem mai mult respect”, a declarat Croitoru la GSP Live.

Formația din al 3-lea eșalon care își dorește să joace pe stadionul „Municipal” este CS Dante. Până în acest moment, nu s-a luat nicio decizie oficială.

FC Botoșani poate întâlni Tottenham în Europa League

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). 

Meciul din turul 2 preliminar, cu Shkendija, e programat pe 17 septembrie. Eventualul duel cu Tottenham s-ar disputa pe 24 septembrie. 

Partida dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, afirma, în direct la GSP Live, că arena din Botoșani ar mai avea nevoie de ceva îmbunătățiri. Croitoru a dezvăluit numele a două orase în care duelul ar putea să se dispute: „Nu știu sigur, pentru că nu mă pricep la astfel de lucruri, dar am putea juca la Cluj sau la București, dacă nu ne suprapunem cu meciul lui FCSB”.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *