Doi primari din Botoșani renunță la funcții, dar și- au pus copiii să candideze la alegerile din 27 septembrie

Doi primari din Botoșani nu mai candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, dar își trimit copiii să candideze în locul lor. Este vorba de primarii liberali din comunele Brăești și George Enescu, ambii cu câte șapte mandate.

La Brăești, primarul actual, Ioan Toma, l-a înscris în curs electorală pe fiul său de doar 32 de ani Constantin Toma. El va candida tot din partea PNL și va avea cinci contracandidați, printre care și omul de afaceri Doru Andrici, în vârstă de 60 de ani, care candidează ca independent.

În comuna George Enescu, primarul Angela Toma Grădinaru renunță și ea la primărie după 28 de ani de administrație și își lasă fiul să candideze. Daniel Toma are 40 de ani și va candida, de asemenea, din partea PNL. 

 

One thought on “Doi primari din Botoșani renunță la funcții, dar și- au pus copiii să candideze la alegerile din 27 septembrie

  1. Acesti oameni care lasa pe fii lor, altul care lasa sotia la conducere si acum candidează iar, altii alesi de nenumarate ori, altii care pun pe ucenicii lor crescuti pe lângă ei sa candideze , altii care fac rocada cu viceprimarii, considera aceste functii publice ca pe un drept al lor. Puterea, , slava, profiturile, foloasele, comisioanele trebuie sa fie primite mai departe de apropiatii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *