FOTO Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Municipiul Botoșani are nevoie de un primar tânăr și energic

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Botoșani, că municipiul Botoșani are nevoie de un primar tânăr și energic, așa cum este candidatul PSD, Cosmin Andrei.

Acesta l-a atacat pe Cătălin Flutur, spunând că diferența între Cosmin Andrei și actualul primar al municipiului Botoșani e aceea că Andrei este funcțional și după ora 10.

Diferența între Cosmin și actualul primar al dvs e că Cosmin e funcțional și după ora 10 dimineața”, a spus Ciolacu.

Acesta este convins, de asemenea, că președinția PSD va fi preluată de Doina Federovici.

Sunt sigur că după 27 septembrie o să fie dublă președintă, și la Consiliul Județean”, a mai spus liderul PSD, care a precizat totodată că deplasarea la Botoșani a fost mobilizatoare..

La rândul său, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a ținut să atragă atenția asupra faptului că Guvernul Orban nu a sprijinit primăriile cu bani pentru deschiderea în bune condiții a noului an școlar, iar primarii au trebuit să se descurce cu fondurile puține pe care le au.

 

3 thoughts on “FOTO Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Municipiul Botoșani are nevoie de un primar tânăr și energic

  1. Stim mai bine decat gingia asta vanata ce nevoi are Botosaniul! Sa vii de la Buzau ca sa ne spui ce avem noi nevoie este mai mult decat aroganta, este nesimtire! Dar nesimtirea este in ADN-ul pzd-istilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *