Comunicat PNL Botoșani: Responsabilitate și asumare! Facem ce trebuie

100 de soluții pentru județul Botoșani! Astfel este intitulat Programul de Dezvoltare Județeană a candidatului PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani, domnul senator Costel Șoptică, lansat public astăzi, live, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, un program realist, coerent, bazat pe necesitățile județului și întru totul în beneficiul botoșănenilor. Tot astăzi, și domnul Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de Primar al Municipiului Botoșani și-a prezentat Programul de dezvoltare al Municipiului Botoșani, de această dată, pe două paliere, din postura de actual primar ale cărui realizări sunt incontestabile și din postura de viitor primar, care și-a propus proiecte de milioane de euro pentru botoșăneni.  Cele două programe electorale au fost lansate în prezența echipei de consilieri județeni și consilieri locali care aduce laolaltă trăsături precum unitate, integritate, profesionalism, eficiență, moralitate și echilibru, acestea fiind valori fac diferența între liberali și alți membri ai altor partide politice.

  ”Am o gândire clară și coerentă asupra ceea ce trebuie să fie județul Botoșani, am sprijinul colegilor mei liberali și cel mai important, am un PROGRAM DE DEZVOLTARE AL JUDEȚULUI BOTOȘANI pe care mă angajez să-l duc la îndeplinire. Am nevoie de suportul vostru, al tuturor botoșănenilor și vă spun cu toată RESPONSABILITATEA: sunt pregătit să îmi asum DEZVOLTAREA JUDEȚULUI BOTOȘANI.  Alături de domnul primar Cătălin Flutur și de echipa liberală am pornit pe drumul cu un singur sens, cel al victoriei”, a declarat senatorul PNL Costel Șoptică, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

 Pe 27 septembrie, botoșănenii decid!  Pe 27 septembrie vom scrie istorie. Succes tuturor candidaților Partidului Național Liberal! Victorie PNL! Victorie Botoșani! RESPONSABILITATE ŞI ASUMARE !!!

Material comandat de: PNL Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *