Jandarm cercetat disciplinar după ce a fost surprins fără mască de protecţie într-un mijloc de transport în comun

Foto: arhiva

Un jandarm din cadrul Jandarmeriei Ialomiţa este cercetat de superiori după ce a fost surprins într-un mijloc de transport în comun nepurtând mască de protecţie, aşa cum prevede legea. Cazul este prezentat, vineri, de Jandarmeria Ialomiţa, postarea fiind preluată pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române, inclusiv cu fotografii ale jandarmului care nu poartă mască, deşi se află într-un mijloc de transport în comun, iar legea prevede clar obligativitatea de a avea gura si nasul acoperite.

„În această dimineaţă, am primit din partea cetăţenilor, pe adresa noastră de facebook, mai multe fotografii care prezintă un jandarm aflat într-un mijloc de transport în comun, fără să poarte masca de protecţie, aşa cum prevede legea. Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a dispus de urgenţă verificarea acestor imagini, iar din primele verificări a rezultat faptul ca jandarmul face parte din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa. Şi cum nimeni nu este mai presus de lege, am hotărât efectuarea unei cercetări amănunţite cu privire la aspectele sesizate, urmând a fi luate măsurile legale. Mulţumim cetăţenilor pentru transmiterea acestor imagini”, a transmis Jandarmeria.

Ulterior, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ialomiţa a precizat că jandarmul se afla într-un mijloc de transport în comun din Bucureşti, catalogând drept regretabil gestul acestuia de a nu purta mască de protecţie.

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *