Costel Șoptică, candidatul PNL pentru funcția de președinte la Consiliul Județean, și-a lansat programul electoral: Mi-am asumat o mare responsabilitate față de cetățenii din Botoșani

Costel Șoptică, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, a prezentat, vineri, programul electoral cu care și-a propus să câștige alegerile locale din 27 septembrie.

Prin programul intitulat ”100 de soluții pentru Botoșani”, Șoptică spune că își propune mult mai mult de 100 de soluții pentru Botoșani în viitor.

Nu putem să mai stăm deoparte, nu putem să lăsăm PSD să facă ceea ce a făcut până acum, pentru că nu puteți să găsiți un exemplu de bună practică a PSD în România, un județ. În schimb, puteți găsi 10 județe și alte 20 de primării de municipii reședințe de județ conduse de liberali care s-au dezvoltat. Au intrat în politică, după care au făcut studii și avere. La noi lucrurile astea au fost invers”, a spus liderul PNL Botoșani.

Soptică a mai spus că PSD nu a făcut nimic în județ în ultimii patru ani, însă PNL ”are potențial, soluții și voință” și cu echipa pregătită pentru Consiliul Județean speră să căștige alegerile din 27 septembrie. 

Avem și tineri și pensionari pe listă, avem medici, profesori, ingineri, economișit, administratori, juriști și cred că această echipă exprimă unitate, profesionalism, eficiență  și echilibru și va face diferența între noi și ceilalți”, a mai spus Șoptică. 

Liderul PNL Botoșani a declarat, în altă ordine de idei, că această candidatură la președinția Consiliului Județean este o onoare pentru el.

Astăzi fac public un angajament în fața alegătorilor, declarându-le bunele noastre intenții. Nu ne apucăm acum să facem jurăminte de bună credință, pentru că acestea au mai fost făcute de mulți politicieni până acum și nu s-au ținut niciodată niciunul de cuvânt. Eu, Costel Șoptică, primesc această candidatură ca pe o mare onoare și sper cu ajutorul dvs, a cetățenilor din județul Botoșani, că voi primi și președinția Consiliului Județean după data de 27 septembrie. (…)Pe măsură ce trece timpul, mi-am dat seama că mi-am asumat o mare responsabilitate față de cetățenii din Botoșani, față de mulți amici ai mei, față de voi (nr. membri PNL)”, a mai spus Costel Șoptică.

 

2 thoughts on “Costel Șoptică, candidatul PNL pentru funcția de președinte la Consiliul Județean, și-a lansat programul electoral: Mi-am asumat o mare responsabilitate față de cetățenii din Botoșani

  1. Maestre Șoptică,: E ușor a spune versuri / Când nimic nu ai a spune.
    Aceste versuri ți se potrivesc ca o mănușă. Maestre, nu următorii ani autoritățile locale nu vor avea bani nici pentru sare la scrumbie, iar dumneata vrei să ,,poleiești cu aur” tot județul nostru sărman. Cine să te creadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *