Portret de candidat: Angel Gheorghiu, candidat PSD la Primăria Bucecea

Angel Gheorghiu are 39 de ani și este de profesie economist licențiat în Științe Administrative. A investit constant în pregătirea profesională, urmând cursurile unui master în Drept și Administrație Publică Europeană. A absolvit Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici, acrediat de Institutul Național de Administrație. Este specializat în achiziții publice, managementul proiectelor cu fonduri europene și are studii în domeniul de securitate și bună guvernare, dar și în gestionarea situațiilor de risc.

Experiență

Angel Gheorghiu a început cariera administrativă în calitate de Inspector achiziții publice, urmând apoi timp de cinci ani să fie Viceprimar al orașului Bucecea, post prin care a gestionat investițiile locale. Din 2017, timp de aproape 3 ani a fost Subsecretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, funcție care i-a acordat șansa de a dobândi o experiență administrativă și managerială foarte importantă. A reprezentat cu succes activitatea ministerului atât la nivel național, cât și peste hotare în delegațiile pe care le-a avut în țări precum Franța, Spania, China, Bulgaria. În prezent activează în cadrul Primăriei Bucecea în calitate de Administrator public, unde, alături de echipa managerială, coordonează cele mai importante proiecte ale orașului.

Obiective

Își dorește ca orașul Bucecea să evolueze și să se dezvolte sănătos, să fie locul unde tinerii aleg să rămână, unde oamenii trăiesc într-o comunitate curată și liniștită, cu acces la servicii de utilitate publică adecvate. Experiența sa de peste 12 ani în administrație publică oferă garanția că pot administra performant primăria orașului, alături de o echipă competentă și serioasă.
Vezi AICI CV-ul candidatului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *