FOTO Dureros! O bătrână din Botoșani trăiește singură, într-o casă ce stă să se prăbușească peste ea

O femeie de 80 de ani, din satul Hilișeu- Cloșca, din comuna Hilișeu Horia, trăiește cu frica în sân. Casa sa stă să se prăbușească peste ea în orice moment. Nu are copii care să-i fie alături, iar soțul s-a prăpădit de mult așa că Răuță Eleonora trăiește singură, de pe o zi pe alta, doar cu o pensie de handicap de 375 de lei. Deşi are o vârstă înaintată, ea creşte două căpriţe pentru a avea măcar lapte în alimentaţia zilnică.

Bătrânica s-a născut cu un handicap locomotor, mâna și piciorul stâng fiind paralizate. Acum, la bătrânețe, când şi puterile au lăsat-o, bunica se află în pragul disperării. Căsuţa, moștenire de la mama ei, stă să se dărâme, iar spaima ei este accentuată de apropierea sezonului rece. Ea supravieţuieşte datorită oamenilor cu suflet mare care îi mai trec pragul cu un blid cu mâncare. Acum nu își dorește nimic altceva decât o cămăruţă unde să locuiască pentru a trece cu bine peste iarnă.

Asociația Grup Civic Botoșani vrea să ăi construiască o cameră bătrânei, astfel încât aceasta să fie în siguranță.

Cei care vor să doneze au la dispoziție conturile de mai jos:
IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.Cu specificația Eleonora. Mai multe detalii la 0759 362 916.
https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *