Un fost primar de oraș, cel mai vârstnic candidat la alegerile locale din Botoșani. Este cu 50 de ani mai mare decât cel mai tânăr candidat

Fostul primar al orașului Flămânzi, Constantin Țăruș, este cel mai în vârstă candidat la funcția de primar la alegerile care au loc în această lună. Țăruș are 75 de ani și va candida pentru Primăria Flămânzi din partea Alianţei Împreună pentru Botoşani Partidul Verde – PNŢCD.

Țăruș este cu peste 50 de ani mai mare decât Alexandru Cătălin Iosub, cel care are 24 de ani şi este cel mai tânăr candidat la funcția de primar. Iosub este candidat la Primăria comunei Viişoara din partea Partidului Mişcarea Populară.

Alţi doi candidaţi înscrişi la alegerile din această lună au vârsta de 25 de ani. Unul dintre ei, Alexandru Viorel Dulgheru, candidează la Primăria municipiului Botoşani din partea Partidului România Mare, iar cel de-al doilea, Teofil Vreme, participă la alegerile pentru funcţia de primar al comunei Viişoara din partea Partidului Mişcarea Populară.

Al doilea cel mai în vârstă candidat este Stelian Vrabie, are 73 de ani şi şi-a depus candidatura pentru Primăria Unţeni din partea Partidului Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *