FOTO! Loc de joacă dintr-un cartier din Botoșani dezafectat. Locatarii sunt nemulțumiți

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, se declară indignat de decizia luată de către Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani de a dezafecta locul de joacă din zona cartierului ANL Grivița. El spune că în loc să se construiască noi locuri de joacă pentru copii, ele se desființează. Problema i-a fost semnalată chiar de către locatarii din zonă, care s-au declarat nemulțumiți că au rămas fără spațiu de joacă pentru copii.

În loc să construim parcuri de joacă pentru copii, cel din Grivița a fost dezafectat. A rămas o suprafață de teren. Nu știu motivul, probabil era ceva în neregulă cu aparatele, iar în loc să le repare, a luat decizia să le elimine de tot să nu fie vreun accident. Este trist că s-a întâmplat așa ceva. Cetățenii m-au dus acolo și mi-au arătat. În alte parcuri au fost scoase echipamente de joacă sau au fost sudate unele aparate ca să nu fie folosite”, a declarat Cosmin Andrei.

Viceprimarul municipiului Botoșani a solicitat prefectului Dan Nechifor și primarului Cătălin Flutur redeschiderea locurilor de joacă pentru copii, însă demersul acestuia a rămas fără ecou.

Acestea sunt în continuare închise. Mai sunt câteva zile până la începerea anului școlar , copiii sunt în continuare în număr foarte mare în parcurile municipalității, pentru că locurile de joacă din cartiere sunt închise. Atunci alternativa părinților este să meargă în Parcul Mihai Eminescu, unde,paradoxal, se creează o aglomerație mai mare. Dacă ar fi deschise locurile de joacă din cartiere, așa cum am solicitat, în parcurile municipalității nu ar mai fi un număr atât de mare de copii și s-ar atinge și scopul cu prevenirea riscului infectării”, a mai spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *