Pățania unei botoșănence după ce a comandat un taxi. Ce i-ar fi făcut taximetristul

O femeie din Botoșani a sunat, miercuri, la un dispecerat să comande un taxi cu care să ajungă de la piața centrală din Botoșani, la domiciliu. Botoșăneanca povestește că atunci când a ajuns acasă a observat că îi lipsesc mai multe lucruri din bagaj. Femeia spune că nu este afectată de pagubă, ci mai degrabă de faptul în sine și îl acuză pe taximetrist că i-a furat lucrurile.

Am luat un taxi de la piața mare Botoșani, domul șofer a refuzat sa pun bagajul în porbagaj zicând k are niște lucruri, mi s-a zis sa pun bagajul în fata pe bancheta și eu sa stau în spate, l-am rugat sa oprească la brutărie ca sa cumpăr pâine, la ieșire din brutărie am văzut că era aplecat cu capul în jos dar nu mi-am dat seama. Când am ajuns acasă am văzut că-mi lipseau cateva lucruri Taxi cu nr BT 03 UNU era un Logan indicativ 136 ceva de genu, un domn blond cu vreo 4 cercei în urechea stânga!”, spune femeia pe o rețea de socializare.

Botoșăneanca recunoaște că a sunat la dispecerat să se plângă, dar a fost tratată cu dispreț, spune ea.

La 10010. Am sunat și doamna dispecer făcea gălăgie că nu-i adevărat, că dacă ma face 150 lei sa merg la politie. Era o geanta mare și alea (n.r. tricourile) erau deasupra, nu avea mare mișcare de făcut”, spune femeia.

Cel mai probabil, aceasta va face plângere la poliție, chiar dacă reprezentații firmei de taxi susțin că nu s-a furat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *