Persoanele cu dizabilități vor avea acces gratuit la Cornișa. Proiectul, în dezbatere publică

Persoanele cu dizabilități ar putea avea acces gratuit la parcul de agrement Cornișa. Inițiativa aparține viceprimarului Cosmin Andrei, care a depus la Consiliul Local proiectul de hotărâre prin care se modifică regulamentul de funcționare a parcului.

Astfel, copilul cu handicap, precum și persoana legală care îl însoțește, domiciliate pe raza municipiului Botoșani, vor beneficia de gratuitate la biletele de intrare pentru activități de înot sau recuperare medicală, în afara orelor rezervate pentru alte activități.

De aceeași facilitate va beneficiat și adultul cu handicap grav sau accentuat și persoana însoțitoare, în timp ce adultul cu handicap mediu și ușor va beneficia de 50% reducere la biletele de intrare pentru activități de înot și recuperare medicală.

Cererile vor trebui depuse cu minim trei zile înainte de data stabilită pentru aceste activități.

Solicitarea la Cornișa trebuie făcută din timp, pentru a nu afecta activitatea. Eu am depus proiectul la Consiliul Local pentru consultare publică. Am propus o formă, iar dacă sunt amendamente din partea cetățenilor sau asociațiilor, putem să facem modificări. Mi-aș dori ca această hotărâre să fie adoptată până la sfârșitul lunii septembrie”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, candidat PSD la Primăria municipiului Botoșani.

Proiectul este în dezbatere publică, după care va fi supus spre aprobare în Consiliul Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *