Dramă în familia unei profesoare din Botoșani. Fiul său s-a stins din viață. Apelul făcut de colegii cadrului didactic

Profesoara Alina Bujoreanu – Turinovici din Botoșani trece prin clipe dramatice după ce fiul său mai mic, de doar 14 ani, s-a stins din viață, marți. Băiatul a murit la Spitalul de copii după ce a intrat în comă de luni.  Cadrul didactic are nevoie de ajutor în aceste momente extrem de grele. Niciun părinte nu merită să treacă prin așa ceva.

Colegii săi  vor să o ajute, cel puțin din punct de vedere financiar, să treacă mai ușor peste aceste clipe cumplite, și fac donații la Școala nr.11.

„Stimați colegi, colega noastră, profesoara Alina Bujoreanu-Turinovici, trece prin momente foarte grele. Astăzi a decedat băiatul ei cel mic, în vârstă de 14 ani. Alina trece printr-o perioadă foarte dificilă din toate punctele de vedere, de aceea vin cu rugămintea să o ajutăm fiecare cu câte puțin pentru a depăși aceste momente. Donația o puteți face la colega noastră Ciobanașu Mariana, profesor de matematică la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani. Vă mulțumesc anticipat pentru solidaritate”, este mesajul transmis de prof. Daniela Trișcă Vicol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *