Bărbat din Botoșani ucis cu o secure după o răfuială între mai mulți indivizi

Un bărbat de 30 de ani din județul Botoșani, care locuia fără forme legale la Vaslui, a fost ucis după o răfuială sângeroasă între mai multe persoane. Indivizii implicați în scandal s-au bătut cu topoare, săbii și bolovani. Atacatorii au mers împreună cu mai mulți prieteni în satul Horga, comuna Epureni, unde au atacat casa familiei Maftei, din care fac parte frații „Dinamită”.

Printre atacatori s-au aflat Vali E. din comuna Șuletea, Marcel B. zis Comisarul, din comuna Zorleni, Claudiu I. din comuna Banca.

În timpul răfuielii, botoșăneanul a fost lovit cu o secure în spate, murind pe loc.

Am fost sesizați că undeva pe un drum la ieșirea din satul Horga, este un bărbat căzut, posibil decedat. A fost dirijată la fața locului o Ambulanță care a constatat decesul bărbatului. Victima este un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, care locuia fără forme legale într-o localitate din județul Vaslui. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat acest caz”, a declarat, pentru ziarul Vremea Nouă, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *