Un nou caz cutremurător la Botoșani. Un individ a intrat în locuința unei femei și a încercat să o violeze

Un nou caz cutremurător în județul Botoșani. Un tânăr a intrat în casa unei femei, cu care a încercat să întrețină relații sexuale cu prin violență.

Oribilul eveniment a avut loc în noaptea de 28 spre 29 august 2020. Tânărul de 22 de ani, din localitatea Todireni, ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuința victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuința, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului.

 ”În momentul în care femeia s-a întors în locuință, bărbatul ar fi încercat, prin intrebuințarea de violențe, să întrețină relații sexuale cu aceasta, însă a renunțat la acțiune din cauza țipetelor victimei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

  Tânărul de 22 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în aceeași noapte de către polițiști, pe raza localității de domiciliu.

 La data de 29 august 2020, polțiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe individului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și tentativă la viol.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *