Un medic din Botoșani, revoltat de intervenția în cazul copilului de 14 ani decedat în accidentul de la Cristești.

Un medic din Botoșani este revoltat de intervenția în cazul copilului de 14 ani decedat în accidentul de la Cristești. Medicul șef al Unității de Primiri Urgență, Ramona Guraliuc, consideră că implicarea localnicilor în scoaterea din mașina răsturnată a băiețelului care era grav rănit și transportul acestuia la spital a fost un gest iresponsabil, chiar dacă a fost plin de bune intenții. 

„Nu sunt de acord cu asta. Toți trebuie să înțeleagă că noi de asta ne ducem acolo. Nimeni nu are pregătirea să intervină în acest caz. Îl trag pentru a-l scoate din mașină și, în loc să facă un bine, fac un rău. Eu nu contest că au fost bune intenții, dar nu sunt pregătiți să facă asta”, a spus Guraliuc, care nu exclude varianta ca intervenția nepotrivită în acest caz să fi grăbit decesul copilului.

Declarațiile medicului șef al UPU survin după ce în timpul accidentului de sâmbătă seară localnicii au decis să îl scoată din mașina răsturnată pe copilul de 14 ani, să îl pună într-un autoturism personal și să îl transporte la spital. 

 

 

FOTO Accident grav la Botoșani produs de o tânără de 22 de ani! Un copil de 14 ani și- a pierdut viața

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *